all over the place is all about…                                

:: creative people ::
at home - at work

In de portretten vertellen architecten, interieurarchitecten, tuinarchitecten, grafisch ontwerpers, fotografen (en andere creatievelingen) over hun eigen woning, hun werkplek, hun visie en hun inspiratie. Het is een platform waarop creative people laten zien wie ze zijn en wat ze doen, en waar iedereen zich kan laten inspireren, voor zichzelf of voor een samenwerking.

homepage GS canter.jpg

:: good stuff ::
to love - to remember

De blog inspireert het leven van elke dag, om het mooier, creatiever, boeiender te maken. Je vindt er ideeën voor je huis, je tuin, een feest of cadeautjes en je leest er wat er leeft op architectuurvlak, welke leuke plekken je kan bezoeken en wat er te doen is in the city

homepage events 3.jpg

:: events ::
expo - lezing - tour

Een overzicht van lopende en toekomstige (Belgische) tentoonstellingen, lezingen of rondleidingen over architectuur, fotografie, grafisch werk, tuinarchitectuur en aanverwante disciplines. Voor al wie er professioneel mee bezig is of zijn horizon wil verruimen en inspiratie wil opdoen.

 

blogawards_2014_nominee_transparantkopie.jpg

:: finalist ::
weekend blog awards

In 2014 en 2015 werden we genomineerd voor een Weekend Blog Award, een fijne bevestiging van wat al was en een enorme stimulans voor wat nog komen moet. Dankjewel voor alle support, en we doen ons best om het nog beter te maken!