save the date

Een paar nieuwe activiteiten op de kalender… Meer info op de events pagina.

Maquettes. Verbeelding op schaal

Deze STAMtentoonstelling benadert maquettes als de tot de verbeelding sprekende objecten die ze zijn. Het (bouw)project wordt in beeld gebracht, maar de focus ligt op de maquette zelf. Maquettes. Verbeelding op schaal laat zien voor wie de maquettes werden gemaakt, wie ze heeft gebouwd, hoe ze werden gebruikt en waarom ze werden bewaard.

Lezing Van Belle en Medina

In de tweede lezing uit de door Modulor georganiseerde reeks Faking Fiction - Unbuilt realities vertellen Kurt Van Belle en Patricia Medina over hun werk.

Designmarkt Gent

Naast de mooie selectie vintage meubels en huisgerief, kan je op de Designmarkt in Gent ook een expo over Lucien Engels bezoeken. 

Kunstendag voor kinderen

Op zondag 16 november is het voor de derde keer Kunstendag voor Kinderen. Dit jaar bieden meer dan 180 kunstenorganisaties, cultuurcentra en bibliotheken in Vlaanderen en Brussel een 260-tal voorstellingen, rondleidingen, workshops enz. aan.