Events

De EVENTS pagina staat online: nieuws over tentoonstellingen, lezingen, rondleidingen en andere architectuurgerelateerde activiteiten chronologisch verzameld en per categorie of locatie te selecteren.
Juist op tijd om te laat te zijn voor het projectbezoek met dierendonckblancke en de lezing van Lacaton en Vassal, maar er staat nog meer dan genoeg op de agenda de komende dagen en weken.
Er gaan enkele tentoonstellingen van start, o.m. Expo Breuckland, Ontwerpen voor de wereld (over het Belgisch paviljoen in Parijs in 1937) en Tranches de Vie van Sofie Lachaert en Luc d'Hanis in Grand-Hornu. Er zijn lezingen van Aires Mateus en Job Floris (Monadnock), en ook nog twee rondleidingen in Gent: eentje achter de schermen van de Vooruit, en een die het verhaal van Gent tussen 1913 en 2013 vertelt, naar aanleiding van de 100e verjaardag van de wereldtentoonstelling. En dat is alleen nog maar april, check de kalender voor meer.