Events / voorjaar 2015

De EVENTS pagina - nieuws over tentoonstellingen, lezingen, rondleidingen en andere architectuurgerelateerde activiteiten chronologisch verzameld en per categorie of locatie te selecteren - is weer helemaal aangevuld met meer dan 50 (!) nieuwe activiteiten. 

Zo is het dit weekend ABC-familieweekend: Art Basics for Children zet zijn deuren open op zaterdag 7 en zondag 8 februari, voor iedereen vanaf 4 jaar.

Er staan tal van lezingen gepland de komende maanden. Om bij het begin te beginnen: op 10 februari kan je naar Muf architecture/art in Hasselt en/of naar BeL associates in Antwerpen. Daar geeft het bureau uit Keulen de aftrap van de reeks StadBuitenStad. De ontdekking van de voorsteden, waarvan vanaf 27 februari ook een tentoonstelling loopt.
Ook vermeldenswaardig: Rem Koolhaas geeft op 23 februari een lezing in Brussel, waarin hij zal spreken over Elements of Architecture, naar de expo op de Biënnale van Venetië waarvan hij curator was.

Ook de [W]interieuravonden, Architectuurwijzer, Auditorium en Archipel hebben interessante sprekers op het programma staan, en er zijn enkele boeiende tours, onder meer van Brukselbinnenstebuiten
De volledige lijst met alle expo's, lezingen, tours en meer vind je hier.