pop up class

De tweede week van Pop Up Class is gisteren uit de startblokken geschoten met het bijzondere verhaal van blogger Jarri Van der Haegen, de man achter Disco Naïveté, en de talk van trendwatcher Herman Konings, de meesterverteller die je als geen ander meeneemt op een trip van verleden naar toekomst en je onderweg de wonderlijke wereld van de veranderingspsychologie laat ontdekken.

pop-up-class-opent-vandaag-de-deuren-in-antwerpen-en.jpg

Pop Up Class is "een interactieve meetingspot voor jonge ondernemers, talenten en ambitieuze studenten, pop-up gewijs. Een plaats waar 's middags een boke kan worden gegeten en een plek waar 's avonds een pintje wordt gedronken na een inspiratiesessie door één van onze sprekers". In het gebouw van de opera creëerden cronos, generation creatives en think with people een plek met een ongedwongen sfeer, waar je aanschuift voor een drankje, een babbel en veel inspirerende sprekers - en dat elke avond twee keer, gratis en voor niks.

Ook de rest van de week kan je elke avond nog gaan luisteren naar twee sprekers die hun ondernemersverhaal vertellen. Het volledige programma vind je hier. Ik kan alvast Bart Kiggen en Magali Elali van Coffeeklatch aanraden op woensdag - of laat je gewoon verrassen, elke spreker heeft een boeiend verhaal!