pop-up class

Het wordt schipperen met tijd en schuiven met activiteiten de komende twee weken want YES, Pop-Up Class is er terug! Ik heb er geweldig van genoten vorig jaar en probeer dus ook dit jaar weer naar zo veel mogelijk boeiende sprekers te gaan luisteren: Eva Mouton! Rachid Lamrabat! Murielle Scherre! Hannes Coudenys! Joeri Van den Bergh! Laat je niet afschrikken door eventueel minder bekende namen - elke avond bruist de Pop-Up Class van creativiteit en inspiratie, en zelfs sprekers waar je voorheen nog nooit van gehoord had, brengen altijd een boeiend verhaal dat ze met veel begeestering vertellen. Nieuw dit jaar zijn de Goodmorning Sessions: je krijgt een gezond ontbijt én een spreker voorgeschoteld, met wie je het kan hebben over de praktische problemen van jonge starters.

Vanavond wordt het startschot gegeven met twee kleppers van formaat: Jan Eelen, bekend van onder meer In de Gloria, Het Eiland en Callboys, die een pleidooi houdt voor vakmanschap, en Björn Tagemose, de Belgisch-Zweedse fotograaf en regisseur die in zijn werk muziek, film en mode combineert en samenwerkt met internationele sterren en modemerken.

Ook nieuw is de locatie: de Serre, een eventlocatie, laboratorium en begin volgend jaar ook een publiek restaurant, ingericht door Pinkeye in de vroegere gebouwen van het OCMW in de Lange Gasthuisstraat.

Pop-Up Class, van 3 tot 14 oktober in De Serre - Lange Gasthuisstraat 29-31, 2000 Antwerpen